STUALARM IMPORT, s.r.o / Katalog / AUTOPŘÍSLUŠENSTVÍ / Fanfáry a klaksony / Fiamm / FIAMM fanfára TA/2 906-C+SPOILER
Kategorie
Maloobchod
Mapa ČR

FIAMM fanfára TA/2 906-C+SPOILER

Kód 920393
Doporučená cena s DPH 2 837
Dostupnost 4 set + do 10 set ext.
Recyklační příspěvek 3,0 Kč je zahrnut v ceně výrobku a je uveden za měrnou jednotku bez DPH.

      Vytisknout

 

MC4 systém s trubkami řady TP je vyvíjen a vyráběn společností FIAMM Itálie pro bezpečnostní a zásahová vozidla. FIAMM je lídrem v těchto výstražných zařízeních. MC4 systém lze instalovat na každý typ vozidla. MC4 kompresor je určen pro napětí 24V. MC4 systém je schválen proti elektromagnetickému rušení v souladu restriktivní normou CEE 2009/19 a EHK Reg.10. Elektro-pneumatický systém MC4 je ideální pro životně důležité naléhavosti v hustém provozu. Doporučuje se montáž maznice která zlepšuje výkonnost MC4 systému a udržuje celý systém.

MC4 FD kompresor s TA / 2 906-C nebo TA / 2 906-V trubkami je homologován z německého ministerstva dopravy, které mají být použity v každém vozidle pro policie (Polizei), Hasičské sbory (Feuerwehr) a Ambulance (Rettung) služby.

MC4 FD kompresor s TA / 2 906-C nebo TA / 2 906-V trubkami je schváleno ze švýcarského ministerstva dopravy, které mají být použity v každém vozidle pro policie (Polizei), Hasičské sbory (Feuerwehr) a Ambulance (Rettung) služby.

MC4 FD kompresor s TA / 2 906-C nebo TA / 2 906-V trubkami respektovat rakouské nařízení pro záchranné služby (Rettung).

MC4 FD kompresor s TP / 4 906-C trumpety je homologován z německého ministerstva dopravy, které mají být použity v každém vozidle pro policie (Polizei), požární sbory (Feuerwehr) a ambulance (Rettung) service.

 

Technické parametry

- v balení jen samostatné fanfáry

- úroveň zvukového výkonu ve 2 metrech od zdroje: 117 dB (A)

- základní frekvence: 466/622 Hz

- pracovní tlak: 0,4 - 2 Bary

- pracovní teplota: -30 ºC - +80 ºC

- počet hodin při vystavení solné mlze (odolnost korozi): >96

- relativní pracovní vlhkost: 30-80%

- test výdrže: 100 cyklů (30min on/ 30min off)

- nepřetržitá funkce: 60 min

- vibrace (30min/3axis): 1 g

- hmotnost 790g

- materiál: plast ABS/ocel

- barva: chrom

- rozměry: 82 x 284 mm

Doporučit produkt FIAMM fanfára TA/2 906-C+SPOILER

Vaše jméno:
* Váš e-mail:
 
Jméno příjemce:
* E-mail příjemce:

Vzkaz pro příjemce:

Ke vzkazu bude připojen název zboží a odkaz na detail zboží


* Opište kód z obrázku:

* Údaje takto označené jsou povinné a je třeba je vždy vyplnit.

Diskuse

Diskuze k produktu slouží především k předávání Vašich názorů a zkušeností s výrobkem a jeho instalací do jednotlivých typů vozidel.

Aby nedocházelo k poskytování zavádějících informací, každý nový příspěvek je před zobrazením na E-SHOPU editován a doplňován naším technickým oddělením. Odpovědi a nové příspěvky se tedy budou zobrazovat pouze v pracovní dny mezi 8.30-17 hodinou. Jelikož objektivita příspěvků vzhledem k vysoké technické, HW i SW náročnosti vozidel není 100%, nezodpovídáme za případné škody vzniklé z aplikace rad a příspěvků této diskuze!!!

Pokud budete vkládat svoje příspěvky jako „host“, nebude Vám zaslán e-mail s odpovědí ani informace o nových komentářích.

Upozorňujeme všechny účastníky diskuze, že příspěvky obsahující vulgární výrazy, reklamu na konkurenci, či inzerci na prodej či montáž vlastních komponent budou smazány. Prosíme, pište příspěvky k tématu, aby byla diskuze přínosná i ostatním.

 

Kontakty

STUALARM IMPORT, s.r.o.
Na Křivce 30
101 00 Praha 10
mapa + kontakt

Maloobchod

Mapa ČR
© STUALARM IMPORT, s.r.o
Provozováno na systému MajorShop
Filtrace dle automobilu